Bădălău: Toate legile ar trebui schimbate dacă se adevereşte implicarea SRI în formarea Guvernului USL I

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat miercuri că ar trebui schimbate toate legile şi create instituţii "care nu sunt abuzive" dacă sunt adevărate lucrurile pe care le-a spus liderul PSD Liviu Dragnea, în legătură cu posibila implicare a SRI în formarea guvernului USL din 2012.

14 mart. 2018, 13:25
Bădălău: Toate legile ar trebui schimbate dacă se adevereşte implicarea SRI în formarea Guvernului USL I

„Dacă lucrurile pe care le-a spus domnul preşedinte (n.r. – Liviu Dragnea) sunt adevărate, şi eu sunt convins, aşa cum îl cunosc pe domnul Dragnea, că spune adevărul, asta arată o putreziciune a statului român şi asta arată că trebuie să schimbăm toate legile şi să încercăm să facem legile pentru români, cu un stat puternic, dar în acelaşi timp cu instituţii care nu sunt abuzive”, a precizat Bădălău la Palatul Parlamentului, răspunzând unei întrebări pe această temă.

Întrebat dacă PSD a luptat cu statul paralel sau a colaborat cu el, Bădălău a spus că Partidul Social Democrat a încercat să impună domnia legii şi să respecte legea.

Citeşte şi: Dragnea, avertisment către Ponta: Voi continua seria dezvăluirilor. Aseară a fost doar primul episod, aveţi răbdare

„Eu cred că PSD a încercat să impună domnia legii şi să respecte în primul rând legea şi nu comparaţi PSD cu un om sau doi”, a susţinut senatorul.

Întrebat dacă partidul nu poate fi comparat cu premierul Victor Ponta, care a condus guvernul aproape trei ani şi jumătate, Bădălău a spus: „Dacă premierul (n.r. – Victor Ponta) a făcut greşeala asta (n.r. – dacă a colaborat cu statul paralel) fiind şi preşedinte (n.r. – al PSD) este o greşeală foarte gravă vizavi de toţi membrii de partid, pentru că până la urmă noi toţi luptăm având un proiect, având o gândire, având un program şi eu nu pot să cred nici acum că cineva ar putea interveni şi a ne impune numiri sau alte schimbări de la ceea ce noi am hotărât în campania electorală”, a mai precizat Niculae Bădălău.