Băiatul Mihaelei Rădulescu, de nerecunoscut. Ayan are muşchi şi pătrăţele: Faptul că-şi lucrează aşa corpul… jos pălăria

Mihaela Rădulescu împlinește în luna august 49 de ani, dar are un trup invidiat de orice puştoaică. Secretul corpului tonifiat și al aspectului mereu proaspăt este sporul. Pasiunea vedetei a fost moștenită se pare şi de fiul său, Ayan, în vârstă de 15 ani. Adolescentul practică mai multe sporturi, mai mult sau mai puțin extreme și duce un stil de viață sănătos.

25 iun. 2018, 18:52

Mihaela Rădulescu, 48 de ani, se laudă cu o un trup cu forme care le-ar face invidioase și pe tinerele de 20 de ani. Se pare că dragostea pentru sport a moştenit-o şi fiul ei. Ayan merge periodic la sală şi ultimele fotografii postate de mama sa pe conturile de socializare arată că băieţelul ştiut de toată lumea a crescut şi s-a transformat într-un tânăr fermecător.

„Nu pot sa cred. AYAN!!!! Cand a crescut copilul acesta?! O frumusețe de baiat. Mămica superba fi mândra de el”,

„Ayan, ce băiat frumos. Trece timpul parca ieri era un băiețel! Sa fii sănătos, copil frumos!!”,

„Ce băiat superb și dichisit, iar faptul că-şi lucrează așa corpul… jos pălăria!”,

„Ce băiat mare si frumos ai!!! Să fiți sănătoși și să vă bucurați de viață”,

„Ce a mancat Ayan de a crescut asa rapid”,

„Doamneeee… nu l-am recunoscut pe Ayan! Ce crestere frumoasa i-ai dat! E superb! Numai bine va doresc, sa fiti mereu asa cum va stiu!”, i-au scris prietenii pe pagina de Facebook. 

Vezi şi: Mihalea Rădulescu, apariţie sexy pe o ambarcaţiune de lux FOTO