Bărbat bătut crunt de 5 indivizi, după o petrecere la lăutari. Motivul este halucinant VIDEO

Bătaie cruntă după o petrecere cu lăutari. S-a întâmplat în judeţul Cluj, acolo unde un bărbat a ajuns la spital după ce a fost călcat la propriu în picioare de mai mulţi indivizi. Când a leşinat, agresorii l-au stropit cu bere, ca să se trezească, apoi l-au luat din nou la bătaie.

08 feb. 2015, 07:17
Bărbat bătut crunt de 5 indivizi, după o petrecere la lăutari. Motivul este halucinant VIDEO

Scandalul a avut loc într-un club de lăutari din Câmpia Turzii, informează România TV. Victima este în proces cu doi dintre agresori, după ce acum 5 luni, soţia l-a părăsit pentru unul dintre ei. Bărbatul a ajuns şi atunci la spital, mai mult mort decât viu, snopit în bătaie de aceiaşi indivizi.

Citeşte şi Criminal prins după 17 ani, timp în care s-a ascuns după ce a omorât un om în bătaie

După conflictul de anul trecut, bărbatul a fost ameninţat de mai multe ori cu moartea, şi a fost nevoit să se mute într-o altă localitate. Le-a făcut însă şi o plângere penală agresorilor. Acum a fost atacat pentru că nu vrea să-şi retragă reclamaţia.

Citeşte şi Larisa Drăgulescu, SCANDAL MONSTRU pentru iubitul FOTBALIST

„M-a lovit unul dintre ei şi după aia au sărit toţi pe mine. Cu pumnii şi picioarele şi eu am leşinat, au aruncat bere pe mine, au venit şi m-au trezit iar, vreo 4 sau 5 au fost pe mine”, a declarat Incze Attila, victima agresorilor. 

Victima a fost internată în spital cu mai multe traumatisme. Şi a mai depus o plângere pentru agresiune.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz în care sunt cercetaţi cinci bărbaţi.