Bărbat fără ureche, dus la spital. Omul spune că un consătean i-a mâncat-o în pădure

Un bărbat de 40 de ani din localitatea vasluiană Oşeşti a ajuns la spital fără o bucată de ureche. Omul susţine că un consătean i-ar fi mâncat-o, însă acesta nu vrea să recunoască şi spune că vinovat este în realitate un cal.  

09 mart. 2018, 14:29
Bărbat fără ureche, dus la spital. Omul spune că un consătean i-a mâncat-o în pădure

Un vasluian în vârstă de 40 de ani spune că a rămas fără o ureche după o ceartă cu un consătean. Incidentul s-a petrecut miercuri, 7 martie, într-o pădure de pe raza comunei Oşeşti, unde bărbatul se afla la muncă alături de alţi consăteni.

„Era supărat că eu nu încărcam lemne în maşină, ca şi ceilalţi. I-am explicat că sufăr de hernie interstiţială şi că nu am voie să fac prea mult efort, dar degeaba. Era prea beat. M-a apucat de geacă, m-a pus la pământ apoi m-a muşcat de ureche. Când m-am ridicat, am dus mâna la cap şi eram plin de sânge. Mi-a spus să nu mai caut bucata de ureche, pentru că a mâncat-o. Am doi martori care au auzit când a zis treaba asta. Acum umblă prin sat şi spune lumii că nu el m-a muşcat, ci calul. O minciună. Când am ajuns la Vaslui, si-au făcut cruce şi cei de la Medicină Legală când m-au văzut”, a declarat, pentru „Vremea Nouă”, victima, pe nume Maricel Rusu.

Potrivit adevarul.ro, bărbatul susţine că cel care i-a mâncat urechea este cunoscut în sat ca fiind o persoană recalcitrantă şi că mai mulţi consăteni au avut de suferit din cauza agresivităţii acestuia.