Bărbat găsit mort într-o locuinţă din Piatra Neamţ. Soţia era paralizată în pat

Un bărbat de 71 de ani din municipiul Piatra Neamț a fost găsit mort în locuința sa, sâmbătă după-amiază, în timp ce soția era paralizată în pat.

14 oct. 2017, 12:22
Bărbat găsit mort într-o locuinţă din Piatra Neamţ. Soţia era paralizată în pat

Cei doi bătrâni au fost descoperiți în apartamentul lor de către un echipaj de pompieri în urma solicitării făcute la numărul de urgență 112 de către vecini. Aceștia au intrat în panică după ce din apartamentul celor doi nemțeni s-au auzit strigăte de ajutor ale femeii paralizate. Vecinii au încercat să intre, însă ușa de la intrare era blocată.

„În momentul în care s-a pătruns în locuință prin deblocarea ușii, în interior au fost descoperiți un bărbat decedat si o femeie imobilizată la pat, care a refuzat transportul la spital. Este posibil ca bărbatul să fie decedat de una sau două zile”, a declarat, sâmbătă, pentru Libertatea inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, Ciprian Mihai Mitrea.

Bătrâna paralizată a rămas în locuință cu o rudă a sa, care a ajuns la fața locului după ce pompierii au pătruns în apartament.

Poliția a declanșat o anchetă în acest caz în care relevant va fi rezultatul autopsiei ce va fi făcută de către medicul legist.

Citeşte şi Moarte suspectă în Argeş. Un bătrân a fost găsit mort pe marginea drumului