Bărbatul care a înjunghiat mortal o femeie pe o stradă din Mioveni a fost arestat preventiv

Bărbatul care vineri dimineaţă a înjunghiat mortal o femeie pe care nu o cunoştea pe o stradă din localitatea argeşeană Mioveni a fost arestat preventiv pentru treizeci de zile, după ce magistraţii Tribunalului Argeş au admis propunerea procurorilor. Decizia nu este definitivă.

26 aug. 2017, 08:43
Bărbatul care a înjunghiat mortal o femeie pe o stradă din Mioveni a fost arestat preventiv

Bărbatul care a înjunghiat mortal o femeie pe o stradă din Mioveni a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit portalului instanţei, propunerea procurorilor a fost admisă, iar judecătorii au dispus „arestarea preventivă a inculpatului Minciunescu Alin, pe o perioadă de 30 de zile de la 26.08.2017 la 24.09.2017 inclusiv”.

Decizia magistraţilor nu este definitivă, ea putând fi atacată în termen de 48 de ore.

O femeie a fost înjunghiată în gât, vineri la prânz, în zona unei cofetării din localitatea argeşeană Mioveni şi a murit la spital.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, bolnav psihic care în urmă cu doi ani a mai atacat o femeie în acelaşi mod, a fost profesor în comuna Negraşi, judeţul Argeş, până în urmă cu câţiva ani, iar în ultimii ani a fost internat de mai multe ori.

Poliţiştii au stabilit că el nu avea nicio legătură cu femeia de 69 de ani pe care a ucis-o.

Citeşte şi Femeie înjunghiată în plină stradă de un bolnav psihic. Victima a murit la spital UPDATE