Bărbatul care şi-a măcelărit familia în Franţa nu vrea ca trupurile victimelor să fie aduse în România

Gest revoltător al monstrului care şi-a măcelărit familia în Franţa. Bărbatul nu permite ca trupurile victimelor să fie aduse în România, potrivit România TV.

29 iul. 2014, 09:39
Bărbatul care şi-a măcelărit familia în Franţa nu vrea ca trupurile victimelor să fie aduse în România

Sora femeii ucise de soţ a făcut, în urmă cu câteva zile, un apel pentru a fi ajutată să îşi poată aduce acasă rudele ucise în Franţa. Ea are nevoie de 6.000 de euro pentru a-şi repatria rudele ucise. Însă chiar dacă va face rost de această sumă, trupurile acestora nu pot fi aduse în România, pentru că ucigaşul nu îşi dă acordul în acest sens.

Sora femeii ucise a cerut ajutorul Ambasadei României în Franţa, iar reprezentanţii acesteia au ajutat-o să facă o adresă la instanţă. Au ajutat-o chiar şi să-şi găsească un avocat. Instanţa va decide unde vor fi înmormântaţi cei trei, mama şi cei doi copii, după ce vor fi audiate toate părţile.

Bărbatul şi-a ucis întreaga familie, soţia însărcinată în şapte luni şi cei doi copii în urmă cu aproape două săptămâni, în apartamentul în care locuiau, undeva la periferia Parisul.

Rudele victimelor spun că bărbatul avea datorii la cămătari. Imediat după ce a comis oribila crimă, bărbatul a plecat cu tot cu 3.000 de euro care se aflau în casa lor dintr-o suburbie a Parisului. Familia victimelor spune că a golit şi conturile, unul chiar de 10.000 de euro, bani care erau puşi pe numele baiatului lor mai mare.

Tragedia a şocat tot cartierul, mai ales că vecinii îi cunoaşteau pe români drept oameni liniştiţi, care aveau mare grijă de copii. Familia de români se stabilise în Franţa în urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, iar bărbatul suspectat de crimele odioase lucra în construcţii alături de fratele său. În ziua tragediei însă, el nu a mers la serviciu.

CITEŞTE ŞI: Provocare pentru anchetatori: Bărbatul care şi-a ucis fiica vitregă s-a sinucis cu o SUBSTANŢĂ NECUNOSCUTĂ