„Barbie de România” a picat din nou BACUL. Ce spune despre EXAMEN

Sabrina Fabian, supranumită "Barbie de România", a picat din nou cel mai important examen din timpul liceului, după ce a luat doar nota 6 la proba scrisă a profilului Limba și Literatura Română.

29 aug. 2016, 13:11
„Barbie de România” a picat din nou BACUL. Ce spune despre EXAMEN

Sabrina Fabian a picat la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat 2016, însă s-a înscris cu încredere la cea de-a doua. Avea nevoie de un 7 la Limba și Literatura Română, proba scrisă, însă nu a reușit să rupă gura târgului.

Sabrina Fabian, cunoscută deja în showbiz sub numele de „Barbie de România”, a obținut doar nota 6 la a doua prezentare la Bac. Cu 5,65 la Istorie, 5,9 la Psihologie și 6 la Română, eleva liceului privat Phoenix din Capitală a obținut doar media 5,85. Pentru a promova, avea nevoie de o medie de 6.

Barbie de România, supărată după ce a picat Bac-ul: „Să iau experimentat la oral şi 3 la scris?”

„Eram sigură că iau nota asta. O să mai încerc, asta este. Nu am de ce să fiu tristă. Important e să fiu sănătoasă, că Bac-ul am să-l iau eu. Nu intru la facultate anul acesta şi nu regret asta. Nu sunt singura în situaţia asta. Tocmai am vorbit cu un prieten care a picat şi el la matematică, asta este. Dar după contestaţie parcă aveam note mai mari, ceva nu este în regulă cred”, a declarat „Barbie de România” pentru Click.

Barbie de România nu a luat bacalaureatul, însă a reuşit să obţină un job pe care şi-l doresc mulţi studenţi din România.
Barbie de România s-a angajat şi a făcut anunţul pe o reţea de socializare, Tânăra a postat pe o reţea de socializare o imagine în care apare îmbrăcată office.

„PR. Job. Muncă-muncă”, a scris ea pe Facebook. Postarea a strâns sute de like-uri, conform Cancan.ro.