Barman condamnat, după ce i-a dat unui client să bea până a MURIT: A doborât recordul barului FOTO

Un barman din Franţa a fost condamnat după ce i-a oferit unu bărbat să bea până a intrat în comă alcoolică. Acesta a fost dus la spital, dar a murit în câteva ore.

29 mai 2015, 08:54
Barman condamnat, după ce i-a dat unui client să bea până a MURIT: A doborât recordul barului FOTO

Renaud Prudhomme, un bărbat de 56 de ani, a doborât recordul de shoturi băute în barul Le Starter, din Clermont-Ferrand, însă la scurt timp după asta a fost dus la spital unde a murit în ziua următoare, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un oraş întreg a râs de ei: Cum îşi duc doi BĂRBAŢI BEŢI prietenul acasă VIDEO

Bărbatul se afla în local alături de fiica sa şi de mai mulţi prieteni, atunci când a fost încurajat de Gilles Crepin, un barman, să bea 56 de shot-uri, unul pentru fiecare an din viaţă. Cu toate acestea, după moartea victimei, francezul a fost condamnat pentru crimă, deoarece şi-a încurajat clientul să bea. Într-un final, el a fost condamnat la patru luni de închisoare cu suspendare şi i-a fost interzis să lucreze timp de un an într-un bar.

Citeşte şi Lucruri pe care să nu le faci NICIODATĂ când mergi într-un bar

Este o decizie a judecătorului bazată pe emoţie şi pe o dorinţă inconştientă să dea un exemplu. Nu putem întreba fiecare client care cumpără alcool dacă are toate actele medicale la el„, a declarat barmanul care doreşte să facă recurs la această decizie.

Mai mult, avocatul spune că fiica sa l-a îndemnat să bea, iar francezul avea deja probleme respiratorii şi abuza de alcool.