CEREMONIE REPROGRAMATĂ. Darius Vâlcov depune jurământul la Palatul Cotroceni, la ora 11.00

Preşedintele Traian Băsescu a stabilit ca ceremonia de învestirea a lui Darius Vâlcov în funcţia de ministru al Bugetului să aibă loc joi, la ora 11.00, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

27 aug. 2014, 18:06
CEREMONIE REPROGRAMATĂ. Darius Vâlcov depune jurământul la Palatul Cotroceni, la ora 11.00

Traian Băsescu a decis miercuri amânarea ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură a lui Darius-Bogdan Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget, programată pentru miercuri, la ora 18.00, la Palatul Cotroceni, după ce premierul Victor Ponta a renunțat să mai participe la eveniment.

Traian Băsescu a amânat ceremonia de învestire a lui Darius Vâlcov pentru că nu e prezent Ponta

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că i s-a părut „neserios” modul în care a fost anunţată lipsa premierului Victor Ponta de la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţie a noului ministru delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, şeful statului arătând este pentru prima dată în când are loc o astfel de situaţie.

Traian Băsescu, despre lipsa premierului de la învestirea lui Vâlcov: Mi s-a părut o neasumare publică VIDEO

Mai mult, şeful statului a afirmat că nici un premier nu a lipsit vreodată de la o învestitură şi că Victor Ponta trebuie să respecte statul român şi simbolurile sale.

Ponta: Nu am ajuns la învestirea lui Darius Vâlcov pentru că vizita la Chişinău s-a prelungit peste program