Bătaie într-un liceu din Bacău. Trei eleve s-au păruit din cauza unui băiat VIDEO

Trei adolescente de la un liceu din judeţul Bacău s-au luat la bătaie în sala de clasă din cauza unui băiat. Colegii celor trei eleve nu au intervenit să oprească bătaia, ci au încurajat-o, au filmat-o şi au postat-o pe Facebook. Cel mai probabil, tinerele se vor alege numai cu nota scăzută la purtare.

18 sept. 2018, 10:56
Bătaie într-un liceu din Bacău. Trei eleve s-au păruit din cauza unui băiat VIDEO

Totul s-a întâmplat la Colegiul Tehnoc „Dimitrie Ghica” din Comăneşti. Pe imaginile surprinse de unul dintre colegii fetelor se vede cum două eleve lovesc o altă fată cu pumnii în faţă, o păruiesc şi o înjură.

Conducerea colegiului a explicat că scandalul dintre fete a pornit din cauza unui băiat, iar cele trei eleve vor avea nota scăzută la purtare.

„Ca întotdeauna, între două fete, cearta porneşte de la un băiat! Noi am depistat toate persoanele. Ştim ce s-a întâmplat. Fata care a fost agresată nu are urme, leziuni, nu vrea să depună plângere. Fetele sunt minore şi învăţământul e obligatoriu, astfel că noi, din păcate, nu putem decât să le scădem nota la purtare”, a declarat pentru Mediafax, directorul Colegiului Tehnic „Dimitrie Ghica” din Comăneşti.

La Inspectoratul Şcoar Judeţean (IŞJ) Bacău a fost declanşată o anchetă, pentru a stabili ce s-a întâmplat, inspectorii monitorizând cazul.