Bayern dă lovitura pe piaţa transferurilor. O vedetă de la marea rivală vrea să joace pentru bavarezi

Oficialii Borussiei Dortmund au anunţat, joi, prin intermediul unui comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a clubului, că fundaşul central Mats Hummels (27 de ani) şi-a exprimat dorinţa de a se alătura celor de la Bayern Munchen din vară.

RomaniaTV.net
28 apr. 2016, 16:13

Şefii lui Bayern Munchen nu au făcut încă o ofertă oficială, dar, ca şi în alte cazuri, este de presupus că cele două cluburi vor ajunge la o înţelegere. Hummels mai are contract cu Borussia încă un an de zile, dar, la cererea jucătorului, oficialii nemţi au făcut acest anunţ oficial. Fundaşul german ar putea reveni la clubul bavarez, unde şi-a făcut junioratul, după o perioadă de opt ani petrecută la Dortmund.

În comunicatul oficial, oficialii Borussiei Dortmund au precizat că transferul lui Hummels va fi făcut „doar dacă Bayern Munchen va trimite o ofertă care să ia în calcul statutul fundaşului, atât în teren, cât şi în afara lui„.

Negocierile au fost confirmate oficial şi de către directorul general al clubului Bayern Munchen. La plecarea echipei spre Madrid, pentru meciul cu Atletico, Karl-Heinz Rummenigge a recunoscut faptul că Hummels a negociat deja cu Bayern.

Vă pot confirma. Mats a vorbit cu Bayern, dar în fiecare transfer sunt implicate trei părţi. Aşa că nu vreau să intru astăzi în detalii, vom fi calmi şi vom aştepta. Încă e mult timp până la perioada de transferuri„, spunea oficialul bavarez la plecarea delegaţiei lui Bayern spre Madrid.