BCR face angajări. Iată posturile

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la BCR în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
10 dec. 2018, 11:30
BCR face angajări. Iată posturile

BCR angajează, pe perioadă determinată, pe postul de expert pieţe de capital.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, minimum trei ani vechime în activitatea de back office pieţe de capital, atestat ASF de agent de servicii de investiţii financiare, cunoştinţe medii de engleză. Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

BCR angajează pe postul de coordonator echipă custodie. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau juridice, minimum cinci ani vechime în instituţii financiar-bancare, din care cel puţin trei ani vechime în activităţi de conducere. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe avansate de engleză. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link. 

BCR angajează analist suport. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice sau economice, de preferat Cibernetică sau Automatică, minimum un an experienţă ca analist baze de date, cunoştinţe avansate de engleză. De asemenea, cunoaşte limbajul SQL şi PL-SQL. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi citit la acest link. 

BCR mai angajează în această perioadă şi pe postul de partener servicii clienţi. Iată care sunt atribuţiile candidatului selectat în acest post:

  • efectuează tranzacţii cash/ non-cash pentru clienţii băncii;
  • promovează produsele bancare disponibile;
  • identifică nevoile clienţilor;
  • asigură întreţinerea echipamentelor din zona de self-service.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.