Andrei Plăcintă, viaţă de lux în închisoare. Fiul fostului senator Sorina Plăcintă iese când vrea din puşcărie

Andrei Plăcintă, fiul fostului senator Sorina Plăcintă, are o viaţă de lux în închisoare. Condamnat la 4 ani şi jumătate pentru tentativă de omor, acesta are în pușcărie tot ce pofteşte. Ba chiar iese din închisoare când vrea, pe motiv că trebuie să susțină examene.

04 mai 2015, 06:17
Andrei Plăcintă, viaţă de lux în închisoare. Fiul fostului senator Sorina Plăcintă iese când vrea din puşcărie

În vârstă de 25 de ani, Andrei Plăcintă este închis de doi ani şi va fi eliberat condiţionat peste nouă luni. Între timp, fiul fostei senatoare este tratat regeşte la penitenciarul din Timişoara. Nu duce lipsă de nimic, dă telefoane când vrea şi iese din închisoare ca să meargă la facultate, potrivit Spynews.

Citeşte şi: Ce planuri are Andrei Plăcintă după eliberare: Vreau să beau bere şi să merg la gagici VIDEO

„Duce o viaţă uşoară la Penitenciarul Timişoara. Are tot ce îşi doreşte în celulă. Se uită la filme, citeşte, dă telefoane când vrea. Periodic iese din puşcărie, pentru că s-a înscris la o facultate şi trebuie să îi dea voie să iasă, pentru a susţine examenele. Stă foarte bine cu moralul, încât ne încurajează el pe noi”, a povestit un prieten al tânărului, pentru Spynews.

Andrei Plăcintă spune că s-a acomodat cu detenţia, dar abia așteaptă să se distreze din nou când va fi eliberat.

„Este greu, dar nu imposibil. Nu sunt într-o ocnă. Nu sunt forţat să muncesc, să sparg piatră (…) Mă simt OK, nu stau şi plâng în pernă. Sunt bine, ştiu că se vor termina toate aceste lucruri. Ştiu că în 2016, dacă voi fi cuminte, voi fi afară”, spunea Andrei Plăcintă în martie 2014.

Un an mai târziu, Andrei Plăcintă ştia deja ce va face când va termina de ispăşit pedeapsa: „Vreau să beau o bere şi să mă duc la gagici, primul lucru. N-am mai fost aşa de abstinent dinainte de virginitate”.

Andrei Plăcintă se consideră în continuare nevinovat, deşi a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare după ce a fost implicat într-un scandal cu împuşcături. În 2010, tânărul şi-a bătut iubita în stradă şi a lovit cu maşina un bărbat care a intervenit.

Citeşte şi: Andrei Plăcintă, „croitor model” în penitenciar

În schimb, mama sa a avut mai multe momente în care a cedat nervos.„Am plâns în plen pentru că mă doare burta pentru că nu vă mai săturaţi să umblaţi după familia mea”, declara Sorina Plăcintă în noiembrie 2013.

Andrei Plăcintă trebuie să ispăşească cel puţin trei ani de închisoare pentru a fi eliberat.