Bianca Drăguşanu, mărturisire neaşteptată. „E doar o aventură. De ce să te complici?”

Bianca Drăguşanu are un trecut amoros plin de evenimente, astfel că experienţa ei în astfel de situaţii este mai mult decât recunoscută.

02 apr. 2018, 13:45
Bianca Drăguşanu, mărturisire neaşteptată. „E doar o aventură. De ce să te complici?”

Bianca Drăgușanu a povestit la o emisiune de televiziune cum o prietenă i s-a destăinuit în privința unei relații, iar asta a pus-o pe gânduri.

Bianca Drăguşanu, ŞANTAJATĂ. „Este vorba despre puşcarie, despre crimă organizată”

„Boala secolului este, fără doar și poate scenarita, când vine vorba de femei, iar pentru bărbați face o întreagă poveste. Se imaginează la altar cu cinci copii, deși au ieșit doar la o cafea. Sunt și femei cinice care acționează ca un bărbat. Dacă sexul e simplu de ce să te mai complici cu o relație? O prietenă a găsit trei semne după care îți dai seama că vrea ceva serios. Te invita la el la prima întâlnire, dar la 90 din cazuri vrea doar sex. În acest caz, e doar o aventură. Dacă te anunță în ultimul moment, posibil să fi fost doar o opțiune pe lista lui sau un mod să nu se plictisească. De la prima întâlnire iți spune că nu prea știe cum e în cuplu, să nu vă complicați că abia a ieșit dintr-o relatie, e doar sex, clar ca bună ziua!”, a povestit Bianca Drăgușanu.