Bianca Drăguşanu are deja o nouă relaţie, Victor Slav este istorie. Cu cine s-a sărutat vedeta TV într-un restaurant FOTO şi VIDEO

Bianca Drăguşanu avea deja o relaţie cu un alt bărbat dinainte de a anunţa despărţirea de Victor Slav. Vedeta TV s-a afişat alături de el şi de un alt cuplu la un restaurant de fiţe din Capitală.

19 iun. 2018, 07:54

Cel care i-a pus inimioara pe jar şi i-a umplut stomăcelul de fluturaşi este un tinerel, bine făcut, sportiv, scrie spynews.ro

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, anunţul făcut în direct în urmă cu puţin timp după despărţirea de Victor Slav. Surpriză totală

Cei doi au petrecut seara alături de un alt cuplu la un restaurant, s-au sărutat şi au plecat împreună cu o maşină cu şofer. 

Noul iubit al Biancăi Drăguşanu se numeşte Tristan Tate şi este englez. Tânărul trăieşte în România de aproximativ trei ani. Tatăl lui este american, campion la şah, iar mama lui Tristan este englezoaică. 

Căci noul iubit al Biancăi este campion la kickboxing. Are două centuri. Şi cum nu a putut renunţa la microbul acestui sport superb, acum Tristan este comentator la Galele RXF.

Simpaticul englez face tranzacţii cu bitcoin şi aşa s-a îmbogăţit. Îi plac şi investiţiile cu cap, aşa că este fericitul proprietar al unui hotel în Thailanda. Şi cum bănuţii curg gârlă, Tristan Tate are in garaj maşini de speste 1 milion de euro. Garajul vine „la pachet” cu o super vilă într-o zonă de fiţe.

Vezi video AICI