Bianca Drăguşanu, însărcinată în patru luni. Roşcata a aflat sexul copilului şi este în culmea fericirii

Bianca Drăguşanu ar fi deja însărcinată în patru luni, însă nu doreşte să confirme sarcina. Prietenele ei spun că cei doi ar urma să aibă un băieţel.

31 mart. 2016, 06:09
Bianca Drăguşanu, însărcinată în patru luni. Roşcata a aflat sexul copilului şi este în culmea fericirii

Prietenele Biancăi spun că din cauza superstiţiilor nu au făcut încă marele anunţ, roşcata temându-se să nu se întâmple ceva neprevăzut care să îi întunece bucuria. Cu toate acestea, acum, atât ea, cât și Victor sunt mai fericiți ca niciodată, cei doi așteptând cu sufletul la gură momentul în care vor deveni părinți.

CITEŞTE ŞI Bianca Drăguşanu, criză de nervi pe Facebook

„Nu s-a văzut perfect la ecografie ce este, dar 80% va fi băiat. Probabil la următorul set de analize se vor lămuri 100%. În orice caz, ei sunt fericiți din cale afară și discută despre numele pe care îl vor da copilașului”, a spus o apropiată de-a Biancăi pentru spynews.ro.

În altă ordine de idei, cu ceva vreme în urmă, se pare că Bianca Drăgușanu a intuit sexul copilului pe care îl va naște la sfârșitul acestui an. „Eu cred că va fi băiat, intuiția îmi spune asta. Sora mea are doi băieți și cred că băiat va fi și al meu. Acum aștept doar să se facă voia Domnului”, spunea Bianca în urmă cu ceva vreme.

Vezi şi: DRAMĂ URIAŞĂ în familia Biancăi Drăguşanu. Mama sa a aflat ca are CANCER