Bianca Drăguşanu, REPLICĂ ŞOC: „Deja AM DIVORŢAT, din pricina voastră”

Bianca Drăguşanu întreţine zvonurile cu privire la un posibil divorţ de Victor Slav. 

18 nov. 2013, 11:46
Bianca Drăguşanu, REPLICĂ ŞOC: „Deja AM DIVORŢAT, din pricina voastră”

Bianca Drăguşanu şi-a uluit admiratorii dintr-un club, atunci când a declarat că deja a divorţat de Victor Slav, din pricina presiunilor mediatice la care au fost supuşi. Bianca Drăguşanu pare decisă să îşi schimbe viaţa: sătulă de presiunea mediatică, aceasta şi-a uimit fanii dintr-un club din Regie, spunându-le: „Deja am divorţat din pricina voastră”, scrie enaţional.ro. Mai mult, ea a ţinut să spună, de pe scenă, că a decis să se retragă. „Azi ma retrag. Haideti sa gasim alte Biance”.

Bianca Drăguşanu a intrat vineri prin telefon la „Acces direct” şi a dat de înţeles că între ea şi soţul ei sunt tensiuni mari.

„Dacă aş divorţa nu aş fi la televizor. Anda a declarat nişte lucruri şi trebuie să o credem. Nu pot să confirm şi nici să infirm acele mesaje pentru că îmi fac rău singură. Cunosc conţinutul acelor mesaje. Fiecare poate să înţeleagă ce vrea. Nu trebuie să mă destăinui. Dacă Anda a declarat ceva, prefer să o cred. Nu am văzut concret mesajul”, a spus ea.

„I-am zis lui Victor că m-am întâlnit cu Adi şi că ne-am pupat pe obraz, dar i s-a părut coincidenţa prea mare”, a continuat Bianca.