Biletul de adio al lui Vasile Turcu. „Îmi pare rău că nu vă mai…”

Vasile Turcu (62 de ani) a încercat să se sinucidă, miercuri, în vila sa din nordul Capitalei. Omul de afaceri se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență Floreasca.

02 mart. 2017, 07:30
Biletul de adio al lui Vasile Turcu. „Îmi pare rău că nu vă mai…”

Vasile Turcu a încercat să-și ia zilele, miercuri, în jurul orei 10, în vila sa de pe Strada Nicolae Caranfil, din București. Soţia sa, Elena, l-a găsit în sala de fitness de la subsolul imobilului. Turcu avea în jurul gâtului un cordon de halat de baie și atârna de bara unui spalier. Femeia a avut puterea să taie ștreangul, în timp ce menajera a sunat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, iar personalul medical l-a resuscitat zeci de minute pe Turcu, apoi l-a transportat la spital, în stare de inconștiență.

Vasile Turcu, internat de urgenţă la spital în STARE GRAVĂ. A încercat să se sinucidă!

Anchetatorii au găsit şi un bilet de adio lăast de Vasile Turcu.

„Totul a plecat de la supărări de pe urma afacerilor care nu-i mai mergeau. Pe fondul afec­țiunilor cardiace de care suferea, agravate de vremea schimbătoare, Vasile a intrat în depresie. Puțină lume știe: și tatăl lui e într-o situație gravă, în comă, la același spital! Vasile ar fi lăsat un bilet de adio, în care, între altele, explica familiei ceva de genul: îmi pare rău că nu vă mai pot sprijini cum o făceam cândva”, susține un apropiat de-al afaceristului pentru Libertatea.

Surse din preajma lui Vasile Turcu vorbesc de-spre faptul că acesta ar fi vrut să divorțeze pentru o altă femeie, iar soția îi refuza divorțul.