Biletul pariuri1x2. Miza zilei, meciurile din preliminarii! Vezi sugestiile!

Trei pronosticuri au fost selectate pentru biletul propus astazi de redactia noastra. Toate cele 3 pariuri vin din campania europeana de calificare la Mondialul din Rusia. 

09 iun. 2017, 07:53
Biletul pariuri1x2. Miza zilei, meciurile din preliminarii! Vezi sugestiile!

Biletul zilei

Suedia si Franta sunt pregatite sa ne propuna un meci dinamic, alert. Luam in calcul cornerele, cel putin 9, intr-o disputa in care ambele formatii ajunge in dese randuri in careul advers. Franta va plusa la mai toate capitolele, dar ca si in turul de la Paris, cand Suedia a condus pe tabela, Pogba si compania vor avea serios de muncit pentru indeplinirea tintelor fixate.

In confruntarile Estonia – Belgia si Letonia – Portugalia pariem pe goluri. Mai exact, mizam pe cel putin doua reusite ale „dracilor rosii”, care au ajuns deja la 22 de goluri in cele doar 5 etape disputate pana acum in campania pentru CM 2018. In Letonia – Portugalia ne limitam la doua goluri in meci, practic varianta ce ne ajuta sa intregim cota de 2 a zilei.


Citeste si:

Biletul zilei

21:45 Suedia – Franta, peste 8.5 cornere in meci
21:45 Estonia – Belgia, oaspetii marcheaza peste 1.5 goluri
21:45 Letonia – Portugalia, peste 1.5 goluri in meci

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.