BILETUL PARIURI1X2.RO. Ne dublăm investiţia cu ponturi din fotbal şi tenis

Propunerea de bilet a zilei de ieri este nesolutionata, dupa ce toate cele 3 partide de tenis din cadrul turneului de la Eastbourne si incluse pe combo-ul pariuri1x2.ro, au fost amanate. Putem face profit cu varianta zilei de marti, dar si cu biletul de astazi. Ponturi din fotbal si tenis!

28 iun. 2017, 07:23
BILETUL PARIURI1X2.RO. Ne dublăm investiţia cu ponturi din fotbal şi tenis

Biletul zilei

Mizam pe succesul lui Kerber in meciul cu Pliskova din cadrul 16-imilor competitiei de la Eastboure. Locul 1 WTA a ratat evolutiile la Roma si Roland Garros, dar sezonul pe iarba ii poate aduce noi performante. In 2016, la Wimbledon, Kerber a jucat finala.

Citeste si:

 

Avem si un pariu pe goluri, cel putin doua, in prima semifinala de la Cupa Confederatiilor. Portugalia a incheiat grupa cu golaveraj 7-2, iar acum intalneste o nationala, Chile, cu veleitati ofensive deosebite. Cristiano Ronaldo va fi titular, alaturi de Carvalho, Quaresma, Bernardo Silva sau Andre Silva, dar si chilienii vor conta pe Vargas, Sanchez, Vidal, Aranguiz sau Medel.

Biletul zilei www.pariuri1x2.ro

14:30 Kerber – Pliskova, 1
21:00 Portugalia – Chile, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.