BILETUL PARIURI1X2: Şi astăzi vrem profit! Pariem pe fotbal şi tenis

Nicio emotie cu varianta de bilet a zilei de sambata! Am mizat pe cel putin 3 cornere ale echipei Aalborg, in deplasarea la Copenhaga, meci in care oaspetii au beneficiat de 8 lovituri de la colt! S-a pariat si pe goluri, 2 sau mai multe, in meciurile zilei din Norvegia. Rosenborg a castigat cu 3-0 la Sogndal, iar Lillestrom si Stabaek au remizat la 2.

16 iul. 2017, 08:56
BILETUL PARIURI1X2: Şi astăzi vrem profit! Pariem pe fotbal şi tenis

Pentru biletul zilei de astazi, redactia www.pariuri1x2.ro a revenit la mixul de tenis si fotbal. Vei selectiile!

 

Biletul zilei: 

Federer este favorit cert in fata lui Cilic, in ultimul act de la Wimbledon. Nu contestam acest lucru, doar ca luam in calcul o replica taioasa a lui Cilic, jucator de valoare incontestabila si mare experienta. Un strop de echilibru in finala ne-ar putea aduce cel putin 33 de game-uri.

Din fotbal am ales doua confruntari, dar acelasi pont. Mizam pe cel putin 2 modificari ale tabelei in Molde – Stromsgodset (Norvegia) si Brondby IF – FC Midtjylland (Danemarca). De remarcat in cazul jocului din Superliga este faptul ca in precedentele 3 dueluri din 2017, doua de campionat si inca unul in cupa, s-au marcat 14 goluri. In singurul meci din serie disputat la Brondby, scorul a fost 3-2 pentru gazde.

16:00, Federer – Cilic, peste 32.5 gameuri
19:00, Brondby – Midtjylland, peste 1.5 goluri
19:00, Molde – Stromsgodset, peste 1.5 goluri


Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.