BILETUL ZILE ESTE AICI: O modalitate simplă prin care îţi poţi dubla investiţia!

Inca o zi de profit ieri, pe www.pariuri1x2.ro. Pe langa zecile de ponturi corecte oferite pe site sau in emisiunile UN PONT PE ZI (B1 TV, live, ora 24:00) si FACI PARIU (marti si joi, ora 22:30, live pe LOOK TV), ieri am bifat un castig frumos si cu biletul propus de redactia www.pariuri1x2.ro.

11 mai 2017, 08:05
BILETUL ZILE ESTE AICI: O modalitate simplă prin care îţi poţi dubla investiţia!

Am mizat pe cel mult 6 cartonase galbene acordate in semifinala Atletico – Real si pe succesul Simonei Halep in partida cu Stosur. La Madrid au fost exact 6 cartoanse galbene acordate, in timp ce Simona a facut pasul catre sferturile turneului WTA din capitala Spaniei, dupa un succes cu 2-1 contra adversarei din Australia.

Biletul zilei

Astazi avem doar fotbal pe biletul propus de redactia pariuri1x2.ro. Pariem pe cel putin 10 cornere in Lyon – Ajax, un meci care se anunta viu disputat, la fel ca si duelul tur. La Amsterdam au fost nu mai putin de 38 de faze de poarta, 24 de suturi pe cadrul portii, dar si 14 cornere, 8 in dreptul echipei invinse cu 4-1, Ol. Lyon.

Mizam si pe a doua semifinala de Europa League. In stilu-i propriu si la adapostul victoriei muncite din tur, scor 1-0, Mourinho le va cere elevilor sai in primul rand precautie, in mansa secunda a duelului cu Celta Vigo. Defensiva „diavolilor” isi poate face cu brio datoria in fata unei ofensive adverse destul de haotice, in timp ce linia de atac a trupei din Manchester si eficienta acesteia, vor avea din nou de suferit in absenta lui Ibrahimovici. Varianta de pariere propusa: sub 3.5 goluri.

Citeste si:

Biletul zilei:

22:05 Lyon – Ajax peste 9.5 cornere
22:05 Manchester United – Celta Vigo, sub 3.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.