Biletul zilei 6 ianuarie 2019. Pe ce meciuri să pariezi azi

Cat sa mai surprinda neplacut Madridul? De cate ori sa o mai comita? Credem ca astazi, pe Bernabeu, Real va incerca sa spele rusinea traita in final la Villa Real, acolo unde a remizat cu o echipa aflata in deriva in subsolul clasamentului. 

RomaniaTV.net
06 ian. 2019, 11:56
Biletul zilei 6 ianuarie 2019. Pe ce meciuri să pariezi azi

HERNING BLUE FOX – AALBORG

Meci interesant in Metal Ligaen acolo unde locurile 6 si 3 duc o lupta ce se anunta extrem de disputata. Gazdele, 6 puncte peste linia ce separa playofful cu playoutul, au 16 meciuri acasa in ultimele 20 cu peste 4.5 goluri in meci ( 9-1 raportul in ultimele 10 partide acasa ). Oaspetii au 13 astfel de deplasari in ultimele 20 de meciuri afara si o forma recenta buna, cu 4 partide din ultimele 5 cu over. Ultimele 10 rezultatele directe pe terenul celor de la Blue Fox ne-au adus nu mai putin de 9 OVER-uri.

PRONOSTIC: TGP 4.5 (Peste 4.5 goluri)

COTA: 1.53

QPR – LEEDS

Doua echipe de Championship, doua formatii care au trecut prin PL si care se bat si anul acesta pentru promovare in elita Angliei. Daca Leeds sta foarte bine in campionat, fiind pe primul loc, cu sanse mari la promovare, QPR are de luptat pentru baraj fiind la 4 lungimi de locul 6. Cupa este, insa, altceva. Este o competitie in care toti se bat, in care toate echipele vor sa avanseze si sa joace cu trupe tari ale peninsulei. Suntem de parere ca niciuna dintre formatii nu doreste sa rejoace aceasta partida si sa isi aglomereze si mai mult calendarul, astfel ca cele doua vor cauta victoria si vom avea parte de un meci frumos. Gazdele au 17 meciuri cu gol marcat  din ultimele 20 jucate pe teren propriu in timp ce Leeds vine dupa 19 deplasari consecutive cu gol marcat. In 2017, pe cote apropiate, scorul a fost 1-3. Inainte regasim scoruri de 3-0, 1-0, 1-1, 1-2 si 2-2. Credem ca va fi show astazi.

PRONOSTIC: GG (Ambele inscriu)

COTA: 1.65

Citeşte mai mult AICI