Biletul Zilei: Cornere si un „solist” pentru un profit de 114%

Astazi redactia www.pariuri1x2.ro a ales sa mizeze doar pe fotbal. Pariem pe o confruntare din calificarile pentru Campionatul Mondial de anul viitor, dar si pe un “test” intre doua superputeri ale Europei.

13 iun. 2017, 07:20
Biletul Zilei: Cornere si un „solist” pentru un profit de 114%

Biletul zilei

In grupa B din preliminariile asiatice pentru Mondialul din Rusia, astazi o vom vedea la treaba pe Japonia. Niponii sunt lideri ai grupei, insa la egalitate de puncte cu Arabia Saudia si Australia. Honda & co. nu-si permit sa piarda puncte contra penultimei clasate, iar atuurile sunt de partea lor. Pe langa valoarea net superioara a nationalei antrenate de Vahid Halilhodzic, de remarcat este si faptul ca meciul nu se va juca in Irak, ci la Teheran, capitala Iran-ului.

Inchidem biletul cu super amicalul dintre Franta si Anglia, pregramat de la ora 22:00 la Paris, pe Stade de France. Cu siguranta vom avea parte de un meci interesant, o partida disputata si cu multe faze de poarta. Mizam pe cornere, cel putin 9 consemnate.

Citeste si:

Biletul zilei:

15:25, Irak – Japonia, Japonia sa castige, cota 1.38
22:00, Franta – Anglia, Peste 8.5 cornere, cota 1.55

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.