Biletul zilei Pariuri1x2.ro: De la Giurgiu, la Sevilla, în căutarea câştigurilor. 3 ponturi selectate

Suntem convinși că putem bifa doze considerabile de profit, încă din primele ore ale weekend-ului. Ca de obicei, vinerea extragem maximum de meciurile programate în deschiderea unor noi runde electrizante din întrecerile de top ale Europei. Compunem biletul zilei cu pariuri din Bundesliga, La Liga și Liga 1.  

RomaniaTV.net
15 dec. 2017, 08:46
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: De la Giurgiu, la Sevilla, în căutarea câştigurilor. 3 ponturi selectate

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Etapa a 22-a din competiția internă aduce în prolog confruntarea dintre Astra și FC Botoșani. Este un meci cu o miză imensă, rivalele de la Giurgiu făcând parte din grupul de 4 echipe ce luptă pentru cele 3 locuri accesibile din play-off. Ambele formații vor evolua precaut, fără a-și asuma riscuri inutile. Pontul nostru ține cont de aceste aspecte: sub 3.5 goluri.

Mizăm și pe jocul Monchengladbach – Hamburg, unul în care Borussia are de partea sa multiple argumente pentru a-și asigura un rezultat pozitiv. Printre acestea, faptul că HSV are doar 4 succese în deplasare, în ultimele două stagiuni de Bundesliga.

În completarea biletului oferit astăzi de redacția www.pariuri1x2.ro, un pont pe cornere, cel puțin 9, în meciul Sevilla – Levante. Andaluzii se vor instala destul de rapid în careul advers, dominând partida tactic şi teritorial, dar și ieșirile pe contraatac ale formației vizitatoare ar putea produce momente de panică la poarta lui Rico.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

20:00, Astra Giurgiu – FC Botosani, sub 3.5 goluri
21:30, Monchengladbach – Hamburg, 1x
22:00, Sevilla – Levante, peste 8.5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România