Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 3 ponturi din fotbal. În prim-plan, Arsenal – Liverpool

După o perioadă mai puțin fastă, biletul redacției www.pariuri1x2.ro și-a atins ieri ținta. Pronosticurile ce ne-au adus pe plus au fost peste 149.5 puncte în jocul Maccabi Tel Aviv – Fenerbahce, din runda a 14-a a Euroligii de baschet (scor 82-73) și tot un ”peste”, dar la cornere, în meciul Feyenoord – Heracles din Cupa Olandei. Am anticipat minimum 10 lovituri de la colț, dar în final au fost 13, 9 doar în dreptul trupei din Rotterdam.

22 dec. 2017, 08:11
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 3 ponturi din fotbal. În prim-plan, Arsenal – Liverpool

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi pariem doar pe fotbal. Avem încă o dată un pont pe cornere, în cel mai important joc al zilei, Arsenal – Liverpool. Va fi o partidă în primul rând deschisă, miza fiind o clasare în top 4. Liverpool este în mare formă, dar Arsenal caută revanșa, după dezastrul din tur. Pe Anfield, ”cormoranii” s-au impus cu 4-0.

Pariem și pe goluri, două sau mai multe, în meciurile Antalyaspor – Alanyaspor și Norwich – Brentford. În confruntarea rivalelor din Championhsip, datele înclina clar către variantele pe goluri, mai ales dacă analizăm statistica oaspeților. 33-30 are golaveraj Brentford după 22 de runde, în care a contabilizat de 17 ori rezultate cu cel puțin 2 goluri marcate. 

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

19:00, Antalyaspor – Alanyaspor, peste 1.5 goluri
21:45, Arsenal – Liverpool, peste 8.5 cornere
21:45, Norwich – Brentford, peste 1.5 goluri,

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România