Biletul zilei pariuri1x2.ro. 3 ponturi pe goluri din Liga Campionilor!

Astazi pariem exclusiv pe goluri! In atentia redactiei pariuri1x2.ro au intrat 3 partide propuse de Liga Campionilor, atat cea europeana, cat si cea asiatica. Vezi biletul zilei!

22 aug. 2017, 08:46
Biletul zilei pariuri1x2.ro. 3 ponturi pe goluri din Liga Campionilor!

Biletul zilei

In sferturile de finala ale competitiei asiatice avem, de la ora 15:00, prima mansa a derby-ului 100% chinez dintre Shanghai SIPG si Guangzhou. Un usor ascendent moral in acest duel il are formatia gazda, pregatia de Villas Boas. Shanghai a castigat, in urma cu doar 6 zile, meciul de campionat jucat acasa cu Guanghzou, scor 2-1. Rezultatul nu a influentat cu nimic, insa, ierarhia interna, gruparea vizitatoare, antrenata de Scolari, fiind foarte aproape de un nou titlu de campioana. In duelul de astazi vor iesi la rampa toate calitatile si atuurile celor doua trupe, si, credem noi, in ciuda mizei imense, spectacolul nu se va lasa asteptat.

CITESTE SI:

Revenim in Europa si mizam pe intalnirile Maribor – Beer Sheva si Sevilla – Istanbul BB din returul play-off-ului de Liga Campionilor. Pentru ambele meciuri alegem varianta de pariu peste 1.5 goluri. In disputa din Spania, trupa andaluza este clar favorita la victorie si calificare, dupa succesul cu 2-1 repurtat acum o saptamana, la Istanbul. Turcii sunt, insa, pregatiti sa lupte, indiferent de felul in care vor decurge ostilitatile in mansa retur.

Biletul zilei

15:00 Shanghai SIPG – Gunangzhou, ambele marcheaza
21:45 Maribor – H. Beer Sheva, peste 1.5 goluri
21:45 Sevilla – Istanbul BB, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.