Biletul zilei pariuri1x2.ro. Cocktail de pronosticuri, cu Rafa Nadal şi Monica Niculescu în prim-plan

US Open-ul are o prezenta consistenta pe biletul zilei oferit de www.pariuri1x2.ro. Pariem pe Nadal, favoritul 1 al competitie masculine, dar si pe meciul Niculescu – Mladenovici. Nu renuntam la fotbal si investim pe un pronostic pe goluri.

29 aug. 2017, 08:08
Biletul zilei pariuri1x2.ro. Cocktail de pronosticuri, cu Rafa Nadal şi Monica Niculescu în prim-plan

Biletul zilei 

Monica Niculescu o întâlnește în primul tur de la US Open pe Mladenovici. Kristina, locul 13 WTA, este cotata cu prima sansa in meci. Sa retinem, totusi, un aspect interesant: Monica a castigat ambele ”directe” cu frantuzoiaca! Este greu de anticipat deznodamantul jocului, motiv din care luam in calcul variantele pe gameuri: cel putin 18 in meci!

Rafa Nadal, favorit 1 pe tabloul masculin de US Open, va incerca sa scurteze la maximum intalnirea cu Lajovic. Anticipam un succes lejer, in 3 seturi, al ibericului, contra locului 85 ATP, jucator ce a atins o performanta in sine prin accederea pe tabloul principal de la New York.

Completam biletul zilei cu varianta peste 1.5 goluri in derby-ul Trelleborgs – Helsinborgs din liga a 2-a suedeza. În 16 din cele 20 de meciuri ale gazdelor și în 15 din cele tot 20 ale oaspetilor, pariul amintit ar fi fost castigator.

Biletul zilei 

18:00, M Niculescu – K Mladenovic, peste 17.5 gameuri
20:00, Trelleborgs – Helsingborgs, peste 1.5 goluri
21:30, R Nadal – D Lajovic, R Nadal sa castige cu 3-0