Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Duminică mizăm pe o triplă de peste „1.5 goluri”

Biletul propus ieri a fost urmărit de ghinion. Am anticipat corect faptul că FC Botoșani nu va avea forța de a obține un succes clar, la mai mult de un gol diferență, în duelul de acasă cu Gaz Metan (scor 1-0) și pe succesul lui Liverpool, acasă, contra lui West Ham (scor 4-1). Urmărind în paralel meciul dintre Bayern și Hertha, am fost dezamagiți să vedem ca bavarezii nu au reușit să modifice tabela, în ciuda unei dominări categorice, evidențiate și de statistică: 76% posesie, 19 faze de poartă, 9 cornere.

25 feb. 2018, 09:15
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Duminică mizăm pe o triplă de peste „1.5 goluri”

Biletul zilei:

În încercarea de a ne dubla investiția în ultima zi a săptămânii, www.pariuri1x2.ro a elaborat un bilet format din trei pronosticuri identice: peste 1.5 goluri.
Primul vizează partida din Bundesliga, dintre Leverkusen și Schalke. În competiție directă pentru ocuparea unui loc ce aduce calificarea în Liga Campionilor, cele două sunt separate de numai un punct. Ar trebui să avem parte de un meci interesant, dar și spectaculos. Ambele echipe au marcat în patru din precedentele cinci confruntări directe și așteptăm cel puțin două reușite și astăzi.

Și prima ligă belgiană ne oferă un meci tare, cel dintre Standard Liege și Club Brugge. Rivale tradiționale, cele două s-au întâlnit recent în semifinalele cupei, cu două manșe în care s-au marcat de fiecare dată câte 5 goluri. Astăzi avem nevoie de numai două reușite, pariu câștigător în fiecare din ultimele 9 confruntări directe.

Tot 2 sau mai multe modificări ale tabelei anticipăm și în super meciul zilei din La Liga, Sevilla – Atletico Madrid. Deși mult mai bine poziționată în ierarhie, cu o mulțime de rezultate pozitive la care defensiva perfect organizată a trupei lui Simeone a contribuit din plin, Atletico s-a înclinat serios în fața andaluzilor, la început de an, în sferturile cupei. Sevilla a câștigat cu 5-2 la general (3-1 acasă), eliminare pe care ”atleții” o vor acum răzbunată.

Biletul zilei:

Ora 16:30 Leverkusen – Schalke, Peste 1.5 goluri
Ora 19:00 Standard Liege – Club Brugge, Peste 1.5 goluri
Ora 21:4 Sevilla – Atletico Madrid, Peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România