Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Europenii ne pot livra câştigurile duminică după-amiază

Un penalty ratat sâmbătă de Messi a pus punct seriei de bilete câștigătoare de la Cupa Mondială. Suntem convinși că putem reveni pe plus, cu ajutorul bileutlui oferit astăzi. Investim pe confruntările Costa Rica – Serbia, Germania – Mexic și Brzilia – Elveția.

17 iun. 2018, 07:59
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Europenii ne pot livra câştigurile duminică după-amiază

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Alte 3 meciuri d ela Mondiale ne-au intrat astăzi în vizor. Mizăm pe confruntare echilibrată, cu cel mult 3 modificări ale tabelei, în Costa Rica – Serbia. Ambele au ca țintă un finiș pe locul secund al grupeiE, în care Brazilia pare a fi, teoretic, favorită certă. Pariem și pe reprezentativa lui Neymar, în jocul cu Elveția. Pronostic solist pe sud-americani, care au artătat o forță teribilă în preliminariile pentru turneul final, câr și în disputele de pregătire.
Completăm varianta de bilet a zilei cu un pont la disputa Germania – Mexic.

Astăzi intră în concurs și campioana mondială en-titre. Germania întâlnește Mexic. În perioada ce a precedat turneul, Mexic nu a impresionat, eșuând să marcheze în trei din cele mai recente patru amicale. Germania nu au reușit să câștige cinci din precedentele șase partide, dar printre adversari s-au numărat Anglia, Franța, Spania, Brazilia, precum și o echipă a Austriei ce traversează o perioadă excelentă. Nemții au obiceiul de a își ridica nivelul jocului și de a câștiga partidele care contează, așa cum au facut-o în calificări, când au obținut număraul maxim de puncte. Naționala lui Low are șanse bune să se impună astăzi, dar pariem ”safe,” pe câștigarea a cel puțin unei reprize.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 15:00 Costa Rica – Serbia, Sub 3,5 goluri
Ora 18:00 Germania – Mexic, Germania câștigă minim o repriză
Ora 21:00 Brazilia – Elveția 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România