Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Extragem câştigurile din partidele programate la Leverkusen şi Bilbao

Startul în luna decembrie a fost decent. Ieri am investit pe 3 pronosticuri, din care două – peste 1.5 goluri în Leeds - Aston Villa (scor 1-1) și 1 solist în Roma - SPAL (scor 3-1) – ne-au adus pe plus. Ultimul pont inclus pe biletul de vineri, sub 3 goluri asiatic în FC Voluntari – CFR Cluj, partidă câștigată cu 3-0 de liderul Ligii 1, a primit cota 1 (miza returnată).

02 dec. 2017, 09:30
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Extragem câştigurile din partidele programate la Leverkusen şi Bilbao

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Varianta de astăzi este compusă din două evenimente pregătite să mențină ritmul și forma excelentă a biletului zilei. Mizăm pe goluri, cel puțin 3, în confruntarea Leverkusen – Dortmund. Ambele trupe excelează în ofensivă – 33 de goluri au marcate oaspeții în 13 runde, 26 de reușite are Bayer – însă nu și pe faza de apărare. Ne așteptăm la un meci deschis, cu o miză conturată clar: accederea în top-ul 4 al Bundesligii.

Pentru al doilea pont de pe biletul zilei facem o escală în La Liga. Mizăm pe succesul echipei Real Madrid, în deplasarea la Bilbao. Formația antrenată de Zidane nu are ritmul așteptat în actuala stagiune de La Liga, iar Ronaldo & co. sunt deja conștienți că orice punct pierdut până la finele anului, complică și mai mult calculele în ceea ce privește revenirea în lupta pentru titlul. În aceeași măsură, confruntată și cu problem de lot, Bilbao a ratat complet prima treime a campionatului. După 13 etape, Athletic ocupă abia locul 16, la 5 puncte de primul poziție retrogradabilă.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

16:30 Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund , peste 2.5 goluri
21:45 Athletic Bilbao – Real Madrid, 2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România