Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Goluri, în două „teste” internaţionale

Oferta pe fotbal nu este prea tentanta astazi. Suntem, insa, salvati de meciurile de pregatire ale nationalelor, de unde redactia www.pariuri1x2.ro a si extras sugestiile ce compun biletul zilei.

05 iun. 2017, 09:35
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Goluri, în două „teste” internaţionale

Biletul zilei

21:30 Ungaria – Rusia

Ungaria vine dupa doua meciuri pierdute clar si la 0. Este vorba de amicalul cu Suedia si deplasarea in Portugalia, din preliminarii. Maghiarii vor incerca sa revina pe linia de plutire in acest test cu Rusia, nationala ce trateaza fiecare amical extrem de serios. Reprezentativa tarii gazda a Cupei Mondiale de anul viitor a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Cupa Confederatiilor, intrecere ce va debuta in mai putin de 2 saptamani.

20:45 Macedonia – Turcia

Macedonia si Turcia au legat rezultatele pozitive in ultima perioada. De asemenea, meciuri spectaculoase puse „in scena”, mai ales de nationala gazda a amicalului prefatat. Doar in confruntarile din ultimul an calendaristic, 7 la numar, Macedonia a marcat 17 goluri, dar a si primit 14!

Biletul zilei

20:45 Macedonia – Turcia, peste 1.5 goluri
21:30 Ungaria – Rusia, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.