Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Handbalul, fotbalul şi tenisul pot contribui la obţinerea unui nou câştig

Miercuri am câștigat în urma pariurilor pe fotbal și tenis. Adăugăm un nou sport în combinație pentru a bifa al treilea câștig al săptămânii.

RomaniaTV.net
17 ian. 2019, 09:35
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Handbalul, fotbalul şi tenisul pot contribui la obţinerea unui nou câştig

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

După ce a pierdut primele două partide, cu Franța și Germania, Brazilia țintește al treilea succes consecutiv la Campionatul Mondial de Handbal Masculin. Rezultatul i-ar asigura calificarea în grupele principale ale competiției, în detrimentul Rusiei. Coreea a pierdut toate meciurile disputate până acum în cadrul competiției și avem încredere că va părăsi turneul fără vreun punct.

Seara ne aduce noi meciuri din Copa del Rey. Vom paria pe disputa dintre Espanyol și Villarreal. După 2-2 în tur, catalanii au nevoie de victorie sau de o remiză cu puține goluri pentru a își asigura calificarea. Șansele sunt bune pentru echipa gazdă, mai ales că Villarreal nu a reușit să se impună în nici una dintre ultimele zece deplasări. Gazdele au câștigat șapte din cele zece meciuri jucate acasă în acest sezon și pariem că vor obține cel puțin o remiză.

Completăm biletul cu un meci de pe tabloul masculin de la Australian Open. Marin Cilic îl înfruntă pe Fernando Verdasco pentru un loc în optimile turneului. Croatul s-a impus în fiecare din ultimele cinci dispute directe și are șanse bune să prelungească această serie. El este mai bine pregătit fizic pentru a rezista unui meci de minim trei seturi și ar trebui să se impună.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Jo 16:30 Brazilia – Coreea, 1, cota 1,15
Jo 21:30 Espanyol – Villarreal, 1X, cota 1,34
Vi 11:30 M. Cilic – F. Verdasco, 1, cota 1,30

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.