Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ieri, iarăşi profit. Astăzi pariem pe „giganţi”

Biletul oferit zilnic de redacția site-ului pariuri1x2.ro a devenit o sursa constantă de profit pentru toti pariorii care ne accesează site-ul. Ieri, pentru a 15-a oara in aceasta luna, combo-ul propus a livrat profitul așteptat. Au netezit calea către dublarea mizei plasate cele peste 1.5 goluri marcate în meciurile Regensburg – Ingolstadt (scor 3-2) și Frankfurt – Gladbach (2-0), precum și succesul la minimum 4 puncte diferenta bifat de Fenerbache, in confruntarea cu Barcelona din Euroliga de baschet. Formația din Istanbul a câștigat la exact la 4 puncte, scor 86-82!

27 ian. 2018, 09:13
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ieri, iarăşi profit. Astăzi pariem pe „giganţi”

Biletul zilei:

Astăzi ne vom orienta către campionatele de top ale Europei. Mai mult, în meciurile ce alcătuiesc biletul zilei vor fi implicate 4 dintre marile echipe din Serie A, Ligue 1 și La Liga. Pariem, ca de obicei, cât mai simplu și logic.

PSG și Juventus sunt pregătite să contabilizeze noi victorii interne. Trupa pregătită de Emery joacă acasă, cu Montpellier, în timp ce torinezii au o deplasare la Chievo, formație cu doar 2 puncte cucerite în utlimele 7 runde de Serie A.

Nu putea lipsi de pe bilet derby-ul zilei, Valencia – Real Madrid. Forma trupei lui Zidane este departe de cea ideală, dar cu toate acestea, madrilenii sunt favoriți ai disputei. Clasicele ”1,x,2” sunt prea riscante de jucat la confruntarea de pe Mestalla, dar pariurile pe goluri se merită luate în calcul. Pronostic: peste 2.5! Fiecare formație a bifat câte 13 astfel de rezultate în prima parte a stagiunii de La Liga, iar varianta ar fi fost câștigătoare în precedentele 9 meciuri directe consecutive!

Biletul zilei:

17:15, Valencia – Real Madrid, peste 2.5 goluri
18:00, PSG – Montpellier, PSG sa castige
21:45, Chievo – Juventus, Juventus sa castige

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România