Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe goluri. Vezi variantele selectate!

Cu 4 din ultimele 5 propuneri câștigătoare, biletul zilei www.pariuri1x2.ro reprezintă o sursă constantă de profit pentru pariorii din România. Pentru varianta de combo a zilei, ne-am oprit la două pronosticuri pe goluri. În analiză, meciurile Schalke – Leverkusen și Timișoara – Craiova.

29 sept. 2017, 07:56
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe goluri. Vezi variantele selectate!

Biletul zilei

În disputa de la Gelsenkirchen față în față vor fi două trupe cu pretenții, dar și cu destule probleme pe compartimente. Leverkusen are un atac de top, însă și a 3-a cea mai slabă apărare a startului de campionat. Schalke nu are nici un vârf de calibru în lot, aspect ce obliga toate liniile echipei să urce la finalizare, lăsând astfel spații de manevră pentru adversari. Așteptăm o confruntare cu destule modificări ale tabelei.

Pe malul Begăi, Craiova caută al 7-lea succes stagional. Problemele din tabăra gazdelor, mai ales cele de ordin financiar, înclina balanța în favoarea oltenilor. Niciodată nu trebuie, însă, subestimată putea de luptă a băieților lui Ionuț Popa. Mizam pe goluri!

CITESTE SI:

Biletul etapei din Bundesliga: Golurile ne aduc o cota de 4.16!

 

Biletul zilei

20:30, Poli Timișoara – CS ‘U’ Craiova, peste 1.5 goluri
21:30, Schalke – Leverkusen, peste 2 goluri asiatic

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.