Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi pariem pe fotbal, handbal şi hochei

Un singur coș ne-a lipsit ieri pentru a bifa un nou bilet câștigător. În speranța că neșansa ne va ocoli azi, am pregătit o nouă variantă de cotă 2.

10 ian. 2019, 08:16
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Joi pariem pe fotbal, handbal şi hochei

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Prima ligă de hochei din Rusia ne aduce un duel de top astăzi. Yaroslavl și Sankt Petersburg, echipele ce ocyupa locul patru și respectiv doi în clasament au două dintre cele mai robuste defensive Ne putem aștepta la o confruntare interesantă, dar golurile ar putea veni greu. Ne așteptăm la cel mult șase reușite.

Coreea a trimis la Campionatul Mondial de handbal o echipă unificată a celor două țări. Aceasta are însă șanse minime să se ridice la nivelul Germaniei, adversara de azi. Nemții sunt mari favoriți. Pentru că nu ne așteptăm la un număr foarte mare de goluri din partea asiaticilor, pariem pe un total de cel mult 60 de goluri marcate în această partidă.

Încheiem seara urmărind un meci de fotbal din Portugalia. Portimonense și Braga dau startul unei noi runde. Echipa oaspete continuă urmărirea liderei, Porto, așa că va spera la un succes. Totuși, la Portimao au pierdut și Sporting și Benfica in acest sezon. În fața propriilor fani, Portimonense este neînvinsă din luna august. Avem premisele pentru un duel interesant și golurile nu ar trebui să lipsească. Pariem pe marcarea a cel puțin două.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 18:00 Yaroslavl – Sankt Petersburg, Sub 6 goluri în timpul regulamentar (asiatic), cota 1,28
Ora 19:15 Germania – Coreea, Sub 60,5 goluri, cota 1,30
Ora 22:15 Portimonense – Braga, Peste 1,5 goluri, cota 1,25

Cota Finală: 2,08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.