Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu pariuri pe favoriţi şi spectacol

Ultimul weekend al anului își concentrează aproape integral oferta de evenimente în această zi de sâmbătă. Pe biletul zilei, pronosticuri din Premier League și Serie A.

30 dec. 2017, 08:48
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu pariuri pe favoriţi şi spectacol

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Liverpool și Leicester se înfruntă pe Anfield, într-un meci în care golurile nu se vor lăsa prea mult așteptate. Gazdele au prima șansă la victorie, dar forma trupei pregătite de Claude Puel este excelentă. ”Vulpile” vor plusa pe contraatac, tactică ce poate evidenția încă o dată carențele defensive cu care Liverpool încă se confruntă. Pariem pe cel puțin 3 cornere obținute de oaspeți, selecție ce a fost câștigătoare in toate cele 10 deplasari de campionat ale lui Vardy & co.

Luam în calcul și victoria echipei Chelsea, acasă, cu Stoke, dar și cel puțin două goluri marcate în Sampdoria – SPAL. 32 de reusite au adunat genovezii în cele 17 runde scurse de la startul stagiunii de Serie A. Statistica se poate modifica substanțial, în meciul Doriei cu ocupanta locului 17, formație în partidele căreia s-au marcat 50 de goluri. 31 dintre acestea au fost încasate de SPAL.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

16:00, Sampdoria – SPAL, peste 1.5 goluri
17:00, Liverpool – Leicester, Leicester peste 2.5 cornere
17:00, Chelsea – Stoke, Chelsea sa castige

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România