Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Şase goluri ne pot dubla miza de luni

Heerenveen, FCSB și Atletico Madrid ne-au ajutat să începem luna aprilie cu un bilet câștigător, al 5-lea din ultimele 6 zile. Jocul din Eredivisie a fost câștigat de oaspeți cu 2-1, în timp ce FCSB și Atletico au obținut victoriile așteptate. Trupa lui Dică s-a impus cu 1-0, la București, în meciul cu CSMS Iași, la fel de greu câștigând și Atletico partida de acasă cu Deportivo.

02 apr. 2018, 07:30
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Şase goluri ne pot dubla miza de luni

Biletul zilei:

Pentru varianta de bilet a zilei de luni, redacția www.pariuri1x2.ro a apelat la același pronostic, peste 1.5 goluri, la trei din partidele programate.
Pariem pe duelul dintre Elfsborg și Malmo, contând pentru prima etapa a stagiunii 2018 din Suedia. Oaspeții, care deținători ai titlului, au început grozav și noul sezon. După cinci victorii consecutive, Malmo a reușit să ajungă în finala Cupei Suediei. Faptul că Malmo a înscris de opt ori în cele două partide directe din sezonul trecut este un motiv în plus să anticipăm un meci spectaculos și în această seară.

O alta întâlnire ce promite goluri este cea dintre Start și Sandefjord. Echipa gazdă a obținut o victorie cu 4-1 în primul meci al sezonului, tot pe teren propriu, cu Tromso, în timp ce oaspeții au debutat catastrofal: 0-5 la Molde. De altfel, pentru Sandefjord lucrurile nu au stat deloc bine nici în campionatul precedent. Formația a terminat prima peste linia retrogradării, cu 51 de goluri încasate, capitol la care doar Viking, ultima clasată, a stat mai prost. 35 de goluri le-a primit Sandefjord în 15 deplasări.

Încheiem cu un meci din Super Liga turcă: Kayserispor – Fenerbahce. Silviu Lung Jr. și Cristian Săpunaru nu vor juca pentru formația antrenată de Șumudică, fiind suspendați, o problemă pentru defensiva lui Kaiserispor, oricum destul de visătoare pe tot parcursul stagiunii. În tur am văzut șase goluri, împărțite egal între cele două echipe. La minimul două modificări ale tabelei ar trebui să asistăm și astăzi, într-o dispută cu miză majoră pentru rivalele de pe arena ”Kadir Has Şehir”.

Biletul zilei:

Ora 18:30 Elfsborg – Malmo FF, Peste 1,5 goluri
Ora 19:00 Start – Sandefjord, Peste 1,5 goluri
Ora 20:00 Kayserispor – Fenerbahce, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România