Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim profitul cu meciurile din Europa League

Miercuri am găsit pronosticurile câștigătoare pentru meciurile din Champions League. Barcelona s-a impus fără probleme împotriva Romei, în timp în Liverpool –Manchester City s-au marcat rapid cele două goluri pe care le așteptam. Reușitele nu au venit cu aceeași ușurință în partida din Serie A, dintre AC Milan și Inter. După ce două goluri au fost anulate pentru offside și alte ocazii mari au fost irosite la ambele porți, partida s-a încheiat nedecis, 0-0.

05 apr. 2018, 06:15
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim profitul cu meciurile din Europa League

Biletul zilei:

Redacția pariuri1x2.ro continuă să caute calea spre profit. Joi mizăm pe partidele din Europa League. Arsenal are o perioadă excelentă, cu patru victorii consecutive. “Tunarii” au marcat de 11 ori în aceste jocuri, de 5 ori doar în dublul succes cu AC Milan din optimi. Mergem pe mâna lui Arsenal și confruntarea tur cu CSKA Moscova, programată la Londra.

În alte două din meciurile serii din Europa League, anticipăm spectacol în doze decente. Partidele în cauză sunt Lazio – Salzburg și Leipzig – Marseille. Varianta propusă pentru aceste jocuri este identică, peste 1.5 goluri.

Biletul zilei:

Ora 22:05 Arsenal – CSKA Moscova, 1
Ora 22:05 Lazio – Salzburg, Peste 1,5 goluri
Ora 22:05 RB Leipzig – Marseille, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România