Biletul zilei pariuri1x2.ro: Top 3 ponturi pe goluri din Europa League!

După câteva zile în care am fost urmăriți de ghinion, biletul propus ieri de redacția www.pariuri1x2.ro ne-a adus pe plus fără nicio emoție. Manchester City s-a impus clar la Feyenoord, scor 4-0, 3-0 la pauză, iar în Liverpool – Sevilla tabela a suferit primele două modificări, cele de care aveam nevoie pe bilet, până în minutul 21. Biletul a fost închis de succesul la pas contabilizat de Real Madrid, acasă, cu APOEL.

14 sept. 2017, 08:24
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Top 3 ponturi pe goluri din Europa League!

Biletul zilei

Pentru varianta de azi a biletului, apelăm la 3 pronosticuri identice. Mizăm pe 2 sau mai multe goluri înscrise în confruntările Istanbul Bașakșehir – Ludogorets, Waregem – Nice și Vitesse – Lazio. Referitor la partidele din Belgia și Olanda, de evidențiat este momentul bun în care se află trupele vizitatoare. Nice vine după succesul cu 4-0 bifat în Ligue 1, sâmbătă, contra campioanei en-titre, Monaco, iar Lazio după victoria zdrobitoare, cu 4-1, din jocul cu AC Milan 


CITESTE SI:


Biletul zilei

Bașakșehir – Ludogorets, peste 1.5 goluri
Waregem – Nice, peste 1.5 goluri
Vitesse –Lazio, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.