BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO: Variantele „safe”, pregătite să ne dubleze şi azi invesţia

S-a spart gheata! Dupa o scurta perioada in care am fost urmariti de ghinion, ieri am am avut din nou succes cu biletul zilei. Pariurile ”victorioase” gandite de redactia www.pariuri1x2.ro au fost din Europa League si au avut in vedere calificarea echipei HJK Helsinki (3-1 la general cu Connah’s Quay), succesul polonezilor de la Jagiellonia, acasa, cu Dinamo Batumi (scor 4-0) si cel putin 2 goluri marcate in Ruzomberok – Vojvodina (scor 2-0).Biletul propus astazi de redactia www.pariuri1x2.ro mixeaza fotbalul cu tenisul.

07 iul. 2017, 08:19
BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO: Variantele „safe”, pregătite să ne dubleze şi azi invesţia

Biletul zilei

Apropiati valoric si in forma, Paire si Janowicz sunt pregatiti sa ne ofere un meci echilibrat si cu multe gameuri. Noi mizam pe cel putin 33.
Pe aceeasi linie mergem si in confruntarea Azarenka – Watson. Bielorusa este favorita, dar evolutiile consistente ale adversarei in sezonul pe iarba, ne transmit un mesaj clar: Viktoria nu va avea deloc un meci usor!
Ultimul eveniment selectat pe bilet este din fotbal. Legia Varsovia si Arka Gdynia se vor infrunta pentru castigarea Supercupei Poloniei, meci in care toate argumentele sunt de partea campioanei. De mentionat si faptul ca, in sezonul anterior, Arka a fost la 90 de minute de retrogrdare!

Citeste si:

Biletul zilei

15:00 Azarenka – Watson, peste 17.5 gameuri
16:30 Paire – Janowicz, peste 32.5 gameuri
21:30 Legia Varsovia – Arka Gdynia, Legia castiga trofeul

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.