Biletul zilei: Start perfect de săptămână. Azi, tenis de la US Open şi fotbal britanic

Investiţia de ieri şi-a atins ţinta! Luni am mizat pe cel puţin 4 cartonaşe în derby-ul Manchester United – Tottenham, dar şi pe o confruntare Roma – Atalanta cu cel puţin 2 modificări ale tabelei. Pe “Old Trafford”, în meciul câştigat clar de londonezi, cu scorul de 3-0, s-au acordat 5 avertismente., în timp ce partida de pe “Olimpico” a fost un adevărat thriller. S-au marcat 6 goluri, 3 de fiecare parte, după ce la pauză tabela indica scorul de 3-1 în favoarea grupării din Bergamo.

28 aug. 2018, 06:02
Biletul zilei: Start perfect de săptămână. Azi, tenis de la US Open şi fotbal britanic

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Selecţiile zilei de marţi nu puteau ocoli tenisul. US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului a început, iar duelurile programate încă din primele faze ale competiţiei, sunt extrem de interesante. Astăzi, pariem pe o confruntare Caroline Garcia – Johanna Konta în primul rând echilibrată, dar şi pe succesul olandezei Bertens, locul 13 mondial, contra Kristynei Pliskova. A 85-a în ierarhia WTA, cehoaica are doar 5 victorii repurtate pe hard, în anul 2018.

Închidem biletul de azi cu un pont din fotbal. Cu eşecuri pe linie în noul sezon competiţional, West Ham are şansa unui success de moral, în Cupa Ligii, pe terenul lui Wimbledon, formaţie de eşalon 3. Pariem pe trupa de Premier League, dar luându-ne şi măsuri de precauţie. 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

K. Bertens – Kr. Plyskova 1, cota 1.22
C.Garcia – J. Konta peste 18.5 game-uri, cota 1.30
Wimbledon – West Ham 2 cu handicap 0, cota 1.26
Cota finală: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.