BLESTEMELE nu sunt o glumă. Cum scapi de ele şi cum te simţi dacă asupra ta a fost aruncat ceva necurat

In general, blestemele sunt aruncate de oameni mahniti sau raniti de cei de langa ei. Sunt cuvinte spuse la nervi!

03 mart. 2018, 09:03
BLESTEMELE nu sunt o glumă. Cum scapi de ele şi cum te simţi dacă asupra ta a fost aruncat ceva necurat

Blesteme: tot ce trebuie sa stii despre ele! Fie ca tu crezi in ele sau nu, sunt adevarate. Blestemele pot sa treaca de la parinti la copii, din generatie in generatie. Sfintii parinti sustin ca este un mare pacat sa blestemam oamenii. Blestemul este o cerere adresata Domnului sau diavolului.

Citeşte şi Rugaciune pentru sot. Cele mai puternice rugaciuni pe care le poate spune o femeie pentru barbatul ei

Acestea se rasfrang asupra persoanelor pentru care sunt rostite, dar si asupra celor care le rostesc, informeaza secretele.com. Este o abatere grava de la legile crestinesti. Sfanta Scriptura ne arata ca blestemele sunt pe pamant inca de la facerea lumii. Primul blestem este cel rostit de Dumnezeu asupra sarpelui care i-a pacalit pe Adam si Eva.

Apoi al doilea blestem a fost asupra lui Cain! Preotii sustin ca, prin blestem, iti dai sufletul de buna voie diavolului. Vorbele pe care le rostesti in clipe de mahnire sau suparare vin din adancul sufletului. Cel mai grav blestem este cel aruncat de mame asupra copiilor lor.

Citeşte şi CEL MAI EFICIENT remediu împotriva BLESTEMELOR. Ce trebuie să faci

Cu toate ca e greu sa scapi de un blestem, biserica te ajuta. Trebuie sa mergi la spovedit des si sa participi la slujbe de dezlegare. Trebuie sa citesti si pravila care contine rugaciuni puternice. Este indicat sa faci sfestanie in casa si sa stropesti cu agheasma luni, miercuri si vineri. In aceste zile e bine sa postesti.

Blesteme: simptome

Cele mai frecvente sunt starile de nervozitate, dureri de cap, somn agitat, plin de cosmaruri sau lipsa somnului, stari de confuzie si deprimare, caderea parului, pierderea banilor, investitii proaste, ghinion in dragoste, lipsa unui partener de viata, stare de greata, nod in stomac, infertilitate.