Bolnavă cărată în spate de şoferul ambulanţei, situaţie incredibilă într-un cătun

Situaţie incredibilă într-un cătun din judeţul Alba. Pentru că ambulanţa nu avea drum de acces până la locuinţa unei femei, ambulanţierul a cărat-o în spate până la maşina de salvare.

14 feb. 2018, 09:04
Bolnavă cărată în spate de şoferul ambulanţei, situaţie incredibilă într-un cătun

Un echipaj de la Ambulanta Alba-Substatia Campeni a fost solicitat sa intervina intr-un catun din Muntii Apuseni, Scarisoara Stiuleti.

Potrivit alba.transilvania-tv.ro, o femeie a sunat la 112 si a cerut ajutor imediat din cauza ca avea insuficienta respiratorie si tensiunea arteriala mica, riscand sa moara in orice moment.

„Masina ambulantei nu a reusit sa urce pana la casa femeii. In aceste conditii, echipajul s-a deplasat pe jos, transportand si trusele de interventie necesare. Impresionati de situatia grava in care se afla bolnava, ambulanţierul Dumitru Ignat a luat pacienta în spate şi a carat-o aproape jumatate de km, pana la ambulanta, iar asistenta Geta Ciorea a dus trusa, monitorul si butelia de oxigen. Au reusit sa ajunga rapid la Spitalul Orasenesc Campeni unde moata din Apuseni primeste acum ingrijiri medicale”, a declarat medicul de urgenţă Calin Potor.