Ipoteză uluitoare. Vladimir Putin ar avea origini romaneşti. Stră-străbunicul lui ar fi fost din Basarabia şi se numea Putină

Vladimir Putin are origini romanesti. Asta a declarat un jurnalist de la Moscova. Astfel, stra-strabunicul liderului de la Kremlin ar fi fost originar din Moldova si ar fi luptat alaturi de Dimitrie Cantemir.

26 nov. 2016, 06:56

Despre Vladimir Putin si familia sa circula multe zvonuri, scrie infoalert.ro. Iar faptul ca liderul de la Kremlin este atat de rezervat in ceea ce priveste viata sa privata nu face decat sa le alimenteze.

Citeşte şi Vladimir Putin, mesaj agresiv pentru NATO. România este vizată

La un moment dat, presa a scris ca mama actualului presedinte rus, Vladimir Putin, este de fapt originara din Georgia, si l-ar fi dat pe actualul presedinte rus spre adoptie cand acesta avea 10 ani.

Informatia nu a fost confirmata niciodata. Un alt zvon care circula despre Putin este ca originile sale sunt, de fapt, romanesti. Astfel, stra-strabunicul lui Vladimir Putin ar fi fost roman din Basarabia si s-ar fi numit Vladimir Putina. 

Vladimir Putina ar fi fost unul dintre cei 400 de soldati din garda personala a lui Dimitrie Cantemir, cu care acesta s-ar fi retras in Rusia dupa o batalie pierduta. Stramosul lui Putin ar fi fost chiar decorat de tarul Petru cel Mare pentru loialitate.

Citeşte şi Un consilier al lui Putin: Dacă Trump nu ar fi fost ales, ar fi izbucnit Al Treilea Război Mondial

Potrivit traditiei rusesti in familia Putina, pe linie paterna, toti primii nascuti au fost numiti Vladimir. Astfel, generatie dupa generatie, au urmat o serie de Vladimiri. Unul dintre acestia , Vladimir Vladimirovici Putina, bunicul lui Putin, ar fi fost bucatarul personal al lui Stalin.