BOMBA a „explodat” în această dimineaţă: vedeta a anunţat că este însărcinată!

Una dintre cele mai frumoase românce va deveni pentru prima dată mamă la 33 de ani.

01 ian. 2018, 12:07
BOMBA a „explodat” în această dimineaţă: vedeta a anunţat că este însărcinată!

Naţionala de handbal feminin a României va rămâne, în perioada următoare, fără una dintre cele mai bune jucătoare defensive. Gabriella Szucs (33 de ani), interul stânga de la Dunărea Brăila, a anunţat că este însărcinată, motiv pentru care va sta departe de handbal o perioadă bună.

Potrivit gsp.ro, Szucs le-a transmis deja oficialilor de la Dunărea Brăila că nu va mai juca, iar în turneul amical pe care formaţia sa l-a jucat în aceste zile, la Brăila, ea a luat pe banca de rezerve, ocupându-se doar cu strângerea datelor statistice pentru antrenorul Florin Pera.

Orădeanca de 33 de ani, care în trecut a jucat şi pentru naţionala Ungariei, cu care a cucerit bronzul mondial în 2005, trăieşte o poveste de dragoste cu un consilier parlamentar, Ciprian Bucur, alături de care a petrecut Crăciunul în Ungaria, la Debrecen.

Considerată una dintre cele mai importante jucătoare pe faza defensivă, Szucs a debutat în naţionala României în 2015, la Campionatul Mondial din Danemarca, de unde s-a întors cu medalia de bronz. A fost convocată, apoi, pentru Jocurile Olimpice de la Rio, Campionatul European din 2016 şi a făcut parte din lotul lui Ambros Martin la Campionatul Mondial din Germania.

De-a lungul carierei, Szucs a jucat în România pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea, HC Zalău, HCM Baia Mare şi Dunărea Brăila, pentru care evoluează din 2016.