BOMBA ANULUI. Aceste maşini vor fi interzise în România. De când începe nebunia şi care este explicaţia autorităţilor

Publicat: Sâmbătă, 10 Martie 2018 06:53 // Actualizat: Sâmbătă, 10 Martie 2018 06:53 // Sursa: romaniatv.net

In prezent, calitatea de membru al Uniunii Europene al Marii Britanii împiedică Registrul Auto Român să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta pe strazile din Romania. Cel mai probabil situația se va schimba după Brexit.

Foto: romaniatv.net

Conducerea Registrului Auto Român se gândește să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta după ce Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană, scrie capital.ro. Cauza este numărul mare al accidentelor cu victime in care sunt implicate aceste autovehicule.

Citeşte şi Victor Negrescu se întâlneşte la Bucureşti cu ministrul pentru Brexit al Marii Britanii

„În prezent, Marea Britanie este membră UE, nu avem voie să impunem restricţii, guvernul polonez a impus anumite reguli şi s-a trezit cu o procedură de infrigiment. În România sunt aproximativ 20.000 de maşini cu volan pe dreapta. După ce Marea Britanie va ieşi din UE, se poate discuta de impunerea unor restricţii", spunea șeful Registriului Auto Român. 

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 mai 14:51
Răspunde | Votează email 0 email
Pavel
Siguranța rutieră este mai presus, dar țările membre U.E. nu se pot apuca separat de interdicții zonale. Un asemenea gest izolat din partea României poate fi considerat un afront atât la cetățenii britanici, cât şi la cei din Malta sau Cipru (țări ale U.E. unde se rulează cu volan dreapta), cât şi la cetățeni din alte state europene unde volanul pe dreapta e legal (Germania, Franța etc.). Se poate implementa interzicerea manevrei de depăşire la aceste maşini şi posibilitatea de a depăşi doar vehicule mai lente cu ajutorul oglinzilor periscopice. Soluții civilizate există.
14 mar 23:24
Răspunde | Votează email 0 email
aaa
acum cateva zile erau 40.000 ... unde au disarut intre timp ?
1
EUR
4.6605
RON
13 Dec
noapte -4 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H