BOMBĂ ÎN SHOWBIZ. Un cuplu celebru de la noi s-a împăcat după câteva luni de despărţire. Amândoi sunt cântăreţi FOTO

Deși în urmă cu câteva luni au anunțat că s-au despărțit în urmă cu un an, Misha și Connect-R s-au împăcat, iar dovada este cât se poate de clară.

09 dec. 2018, 13:46

Cei doi încearcă să se comporte civilizat, astfel încât micuța să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei, scrie cancan.ro. Misha a fot cea care s-a dat de gol pe contul ei de socializare. Artista a postat o înregistrare video de la Târgul de Crăciun București, filmare în care apare fostul ei partener de viață, cântând pe scenă alături de fiica lor, Maya.

Citeşte şi Connect-R, mesaj incredibil pentru Misha, soţia lui. „Să renunţi la orgoliul tău, în certurile cu soţul tău….”

„Maya my love !!!”, este mesajul transmis de Connect-R împreună cu videoclipul, videoclip preluat ulterior și de fosta lui soție, Misha, care a fost mai mult decât fericită să-și vadă fiica fericită pe scenă, alături de tatăl ei.

„Maya e foarte bine, merge la grădiniță, acasă cu mine și cam atât. Acum am o domnișoară cu care face engleză acasă și am lăsat-o cu ea două ore, pentru că atât ține ședința. Stau aici o oră și apoi mă întorc repede acasă. Am văzut în ultimul timp numai, hai să nu zic mizerii, pentru că e un cuvânt urât. Am văzut foarte multe articole nefondate în ultimul timp pe internet și da… e o prostie. Scria că mi-aș dori o bonă, iar eu nu am declarat niciodată așa ceva. Nu îmi doresc nicio bonă. Mă descurc așa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bonă’, spunea Misha.