BRAVO AI STIL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D: Nebunie în gala de sâmbătă, 17 februarie

BRAVO AI STIL ALL STARS. Cătălin Botezatu a fost uimit după apariția Silviei de la "Bravo, ai stil! All Stars". Sâmbătă, gala a avut ca temă "Nopţi orientale".

17 feb. 2018, 11:36
BRAVO AI STIL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D: Nebunie în gala de sâmbătă, 17 februarie

UPDATE> În gala BRAVO, AI STIL! ALL STARS desfășurată sâmbătă, 17 februarie, nu a fost eliminată nicio concurentă. Decizia a fost luată ținând cont de faptul că juriul nu a fost în formula completă – a lipsit Cătălin Botezatu pentru că se afla la un eveniment important programat cu mult timp în urmă.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 17 februarie 2018. Sâmbătă seară, începând cu ora 23.15, va avea loc o nouă gală „BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, la Kanal D.

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 17 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. De menționat că ținutele create de concurentele „Bravo, ai stil! All Stars” vor face fericiți copiii supradotați din centre de plasament, prin intermediul fanilor emisunii. începând cu data de 13 februarie, ținutele concepute de concurente în atelierul de croitorie al emisiunii, vor putea fi licitate pe pagina atelier.kanald.ro, fondurile urmând să fie donate Asociației Gifted Center Kristopher, în scopul susținerii proiectului Școala de Excelență Kristopher. Acest proiect își propune să identifice și să susțină prin programe educaționale personalizate copiii cu o inteligență peste medie, aflați în centrele de plasament. Astfel, telespectatorii și fanii emisiunii vor putea să se bucure de ținuta pe care și-au dorit-o atât de mult, dar și de posibilitatea de a veni în sprijinul unor copii.

„BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 17 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. Emoții mari pentru concurente, care s-au pregătit intens pe parcursul săptămânii. Au ridicat ștacheta în gala trecută, când a plouat cu note de 4 și 5, jurații fiind extrem de impresionați. Gala s-a deschis cu Larisa în forță, iar Maurice, Iulia și Raluca nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa ei. Surpriza a venit din partea Ilincăi Vandici. „Această gală este fără eliminări”, a spus prezentatoarea la finalul emisiunii de sâmbătă. În acest context, emoțiile pentru gala de sâmbătă sunt cu atât mai mari.


BRAVO AI STIL ALL STARS FEBRUARIE 2018. Ultima editie de saptamana aceasta a defilarilor „Bravo ai Stil” din timpul saptamanii, inainte de gala eliminatorie de maine, se incheie vineri, 16 februarie, cu un spectacol vestimentar pe cinste. Cate concurente vor reusi sa se ridice la asteptarile juratilor, vedem incepand cu ora 16.30. 

Bravo, ai stil! All stars Astăzi, la „Bravo, ai stil! All stars”, Silvia reușește, încă o dată, să creeze o reacție în lanț din partea juraților. Cu un suflu optimist, plină de entuziasm, Silvia își prezintă ținuta în fața colegelor și a juraților. Preț de câteva secunde, Cătălin Botezatu nu poate rosti niciun cuvânt. Îngrijorată, Ilinca Vandici îl întreabă pe jurat dacă a rămas fără cuvinte.

Bravo, ai stil! All stars „Da, pentru că este un outfit perfect, cap-coadă!”, spune Botezatu. Ca o confirmare a spuselor acestuia, Raluca laudă talentul și efortul stilistic remarcabile din spatele ținutelor Silviei. „Este una dintre ținutele cele mai bune pe care le-am văzut până acum în acest sezon. (…) Îți spun două lucruri la care ești extraordinar de bună: în primul rând, la styling… ești excepțională, și în al doilea rând, la găsirea pieselor (vestimentare – n.r.). Efortul care se ascunde în spatele acestor ținute excepțional de bine stilizate este lăudabil!”, subliniază Raluca Bădulescu.

BRAVO AI STIL ALL STARS In editia de ieri, Andreea a fost concurenta care a intrat in atelierul „Bravo ai Stil”. A avut ca tema pantalonul banana, insa fata a reusit sa se ridice la asteptarile juratilor, chiar daca la inceput nu prea parea a sti foarte bine cum sa puna in practica tema data de juriu.

BRAVO AI STIL ALL STARS In editia de ieri am vazut si un episod lacrimogen. Castigatoarea sezonului III din „Bravo, ai stil!” s-a plans ca nu este respectata de celelalte concurente, care profita de orice ocazie pentru a o ataca.

„Sunt luata la misto in fiecare zi, Ilinca. Tu nu esti cu noi in culise, ca sa vezi aceste lucruri. M-am saturat sa ma trezesc in fiecare dimineata cu ochii umflati de plans, sa vin in fiecare dimineata la filmari cu o stare de anxietate. Imi pare foarte rau pentru sustinatorii mei, dar eu, efectiv, nu ai pot”, s-a plans Iuliana.

BRAVO AI STIL ALL STARS. S-au schimbat regulile: cum îţi pot vota fanii preferatele

BRAVO AI STIL ALL STARS. Telespectatorii vor avea in continuare un cuvant greu de spus in alegerea castigatoarei, acestia isi vor putea vota concurentele favorite accesand paginile dedicate ale acestora, pe microsite-ul „Bravo, ai stil!